Una dintre cele mai aşteptate camere foto DSLR ale anului a fost prezentată oficial şi în România. Vorbim de Nikon D7500, aparat foto ce oferă aceeaşi calitate a imaginii precum Nikon D500, DSLR-ul de top în format DX de la Nikon.

Nikon D7500 integrează senzorul CMOS în format DX de 20.9 megapixeli cu un interval ISO de până la ISO 1.640.000, procesorul EXPEED 5 pentru o procesare rapidă a imaginilor, sistemul AF cu 51 de puncte de focalizare şi o sensibilitate până la valoarea de -3 EV şi un vizor optic cu pentaprismă ce oferă o acoperire a cadrului de aproximativ 100%.

Noua cameră foto Nikon este echipată cu un display tactil de 3.2 inci cu înclinare de 8 cm, un mâner adânc pentru o priză mai stabilă şi un bliţ încorporat compatibil cu sistemul de iluminare avansată fără fir cu radiocomandă. Nikon D7500 poate filma în format 4K cu 30 fps sau FullHD cu 50 / 60 fps, iar funcţia de reducere electronică a vibraţiilor contracarează efectele mişcărilor nedorite.

Jordi Brinkman, manager de produs Nikon Europa, a declarat că „D7500 este aparatul foto perfect pentru perfecţionarea în arta fotografică, fiind destinat fotografilor amatori care admiră ceea ce poate face D500, dar nu au nevoie de atât de multe caracteristici profesionale. Veţi obţine aceeaşi calitate a imagini ca la D500, cea mai bună din această clasă, dar într-un corp mai mic, care este mai simplu de manevrat. Posibilitatea de a fotografia la cadenţe de până la 8 fps cu urmărire AF/AE completă înseamnă că obţineţi viteza şi precizia necesare pentru a surprinde imagini de acţiune excelente. Iar SnapBridge le permite fotografilor să partajeze acele imagini epice, de oriunde s-ar afla.”

Nikon D7500 cântăreşte 640 de grame şi va putea fi achiziţionat în România începând cu luna iulie.

Sursa: nikon.ro

Categorii: nikon

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.