Telefoane Mobile

Brandul Allview pe piața telefoanelor mobile este asociat cu modelele dual-sim. Ați remarcat că în oferta operatorilor telecom și-au făcut locul tot felul de abonamente în care accentul se pune pe nelimitat (minute în rețea sau naționale, SMS-uri în rețea sau la nivel național etc).

Compania brașoveană din spatele Allview a sesizat această mișcare din piață și lansează un smartphone single sim  cu specificații de top, Allview X1 Soul. Nu-i lipsește mai nimic. Mizează pe un display IPS OSG de 5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor MediaTek MT6589T de tip quad-core la 1.5 GHz + PowerVR SGX544 accelerator grafic + 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, fără slot pentru microSD.

Rulează Android 4.2 Jelly Bean. Elementele de conectivitate sunt clasice pentru un telefon Android: 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm. Pe partea de foto și video: 13 Megapixeli, autofocus, LED flash, HDR, filmează la 1080p, cameră frontală de 5 Megapixeli. Bateria lui Allview X1 Soul este de 2000 mAh, 128 gr. și 7.9 mm grosime.

Telefonul impresionează la prima vedere prin calitatea plasticelor utilizate, carcasa unibody, dimensiuni relativ compacte pentru un smartphone de 5 inch. Mi-a plăcut cum rulează interfața Berry UI pusă peste Android 4.2 Jelly Bean, nu am sesizat lag / întârzieri în meniu.

Preț pentru Allview X1 Soul – 1599 lei. 

Allview ne aduce un smartphone la care nu prea ai ce să-i reproșezi. X1 Soul are display de calitate, ansamblu hardware destul de puternic pentru orice aplicație sau joc din Google Play, promite și în ce privește calitatea fotografiilor și clipurilor video, preț ofertant.