Diverse

Halloween-ul a început a avea tracțiune din ce în ce mai mare și în țara noastră. Magazinele online pregătesc un mini Black Friday, iar Bitdefender se încrie în această linie, dar printr-un concurs care dorește să fie hazliu, distractiv și informativ.

Au pregătit o aplicație de Facebook prin intermediul căreia primești de la bostani diverse întrebări tematice din aria de securitate și la final dacă răspunzi corect te alegi cu premii supriză.

Aplicația este aici – https://apps.facebook.com/bitdefenderhalloween/

Spor la găsit răspunsurile pentru ghicitorile propuse de Bitfender. Trebuie să recunosc că am încercat aplicația lor și te alegi chiar cu câteva ponturi în ce privește comportamentul pe rețelele sociale și nu numai. Se potrivește celor care au prieteni care le cer tot timpul sfatul că nu le mai merge calculatorul să le dea share la aplicație să mai învețe câte ceva/să-și verifice cunoștintele.

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.