Software

Am testat Allview X1 Xtreme în urmă cu câteva luni, iar impresiile formate le-ați găsit într-un review detaliat. A primit și un update de firmware care aduce câteva elemente noi. Din păcate nu trece de la Android 4.2 Jelly Bean la Android 4.4 KitKat.

Ce aduce update-ul de firmware pentru Allview X1 Xtreme?

– ajustări pentru APN;

– adăugarea unei teme noi / BLISS;

– corectare traduceri;

– implementare opțiune Național Roaming;

– stabilitate mai mare a sistemului de operare;

– creștere a performanțelor.

Opțiunea de Național Roaming a fost implementată pe Allview X1 Xtreme pentru că telefonul se comercializează prin RCS-RDS, iar Digi Mobil știți că are un parteneriat de roaming național cu Vodafone (din 1 iulie se aplică și pe partea de trafic de date).

Legat de creșterea performanțelor am primit o captură de ecran cu un test făcut prin intermediul AnTuTu Benchmark, iar X1 Xtreme s-a oprit la 35.044 puncte vs 34.660 puncte cât a scos când am testat telefonul.

test-AnTuTu-Allview-X1-Xtreme

Sursa: Allview.ro

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.