Smartphone

Allview pregătește 2 modele care să se alăture gamei inaugurate de Allview X2 Soul, cel mai subțire smartphone din țara noastră, la momentul actual. O prima imagine cu familia de telefoane X2 a fost prezentată oficial pe pagina de facebook a Allview.

Allview X2 Twin – telefon cu conectivitate dual-sim;

Allview X2 Mini – mai subțire decât Allview X2 Soul (sub 5.5 mm grosime). 

Allview-X2-Twin-X2-Mini

Mă gândesc că ambele telefoane vor miza pe procesorul MediaTek octa-core + Mali-450 GPU. Soluție implementată și pe P7 Xtreme și X2 Soul. Sticla Gorilla Glass s-ar putea regăsi atât în partea frontală cât și pe spatele smartphone-urilor.

Dimensiunea ecranului mă aștept să se situeaze între 4.8 – 5 inch. X2 Mini s-ar putea să fie de 4.8 inch, primul X2 are o diagonală de 5 inch, iar Allview X2 Twin mizează pe conectivitatea dual-sim.

Mă aștept ca Allview X2 Mini să fie asemănător cu Gionee GN9005 (Super AMOLED de 4.8 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor MediaTek, Android 4.3 Jelly Bean, cameră principală de 8 Megapixeli și frontală de 5 Megapixeli, 16 GB spațiu de stocare și baterie de 2050 mAh, 5 mm grosime).

Observați că Allview nu bate pasul pe loc și pregătește telefoane și tablete pe bandă rulantă. Este strategia pe care au adoptat-o de 2 – 3 ani de zile și până acum s-a dovedit câștigătoare.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.