Tablete

Apple a confirmat o problemă remarcată de către mai mulți clienți ce au achiziționat iPad Pro – unele modele au venit ușor îndoite, direct din cutia de retail. 

Ca idee, vorbim de o tabletă cu preț de pornire de la 5099 lei în România.

Dan Riccio ocupă funcția de vicepreședinte pe divizia de Inginerie Hardware și a venit cu mai multe detalii pe acest subiect către MacRumors.

Declarația lui Dan Riccio: “Legat de problema întâmpinată de noul iPad Pro, designul său unibody îndeplinește și chiar depășește standardele ridicate ale Apple în ce privește designul și precizia în domeniul fabricării. Am proiectat cu atenție, iar fiecare parte a procesului de manufacturare a fost măsurată precis și controlată. 

Specificațiile actuale pentru iPad Pro presupun o deviație maximă de 400 microni, mai mică față de generația precedentă. Variația de 400 microni echivalează cu jumătate de milimetru.”

Anterior, Apple a specificat că problema ar proveni din procesul de fabricație (îmbinarea plasticului cu partea metalică).

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.