Smartphone

Xiaomi pregătește lansarea vârfurilor sale de gamă pe 2017, iar Xiaomi Mi 6 și Mi 6 Plus urmează a debuta în imediata apropiere a GALAXY S8 și GALAXY S8 Plus de la Samsung. 

Xiaomi Mi 6 – display de 5.15 inch;

Xiaomi Mi 6 Plus – display de 5.7 inch.

Spre comparație, Samsung pleacă de la 5.8 inch pentru S8 și se oprește la 6.2 inch pentru S8 Plus.

Mi 6 și Mi 6 Plus folosesc senzorul Sony IMX400 pentru camera principală – nu am găsit detalii în online pentru aceast senzor din portofoliul Sony (s-ar putea să vedem că debutează în premieră pe duetul chinezesc). Totuși, suntem pe tărâmul zvonurilor și orice informație trebuie tratată cu o doză mare de scepticism.

Update: Sony IMX400 a debutat pe Sony Xperia XZs și Xperia XZ Premium. Este un senzor CMOS pe trei layere, capabil să filmeze la 720p cu 960 fps. Aduce 19 Megapixeli cu f/2.0, detecție de fază + autofocus prin tehnologia laser.

Variantă de bază a lui Xiaomi Mi 6 ar aduce 4 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, baterie de 3200 mAh și preț de 289 dolari în China. Xiaomi Mi 6 Plus ar încorpora 4 GB RAM, 64 GB stocare  și costul de comercializare urcă la 360 dolari. Ambele telefoane ar folosi chipsetul Qualcomm Snapdragon 835. Ca design, ar fi inspirate destul de mult din iPhone 7 și iPhone 7 Plus.

Cred că prețurile sunt ceva cam optimiste, adică în sensul în care cred că le vom vedea listate mai sus, cel puțin la început de drum. Procesorul Qualcomm Snapdragon 835 nu este chiar așa ieftin, iar la jumătate de preț față de S8 & liga A-list cu această configurație hardware, nu știu ce să zic. Parcă-i prea frumos ca să fie adevărat.

Sursa: MyDrivers.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.