Smartphone

Apar informații noi legate de Motorola X Phone. Circulă zvonul că lansarea oficială ar urma să aibă loc pe 15 mai la Google I/O. Pe site-urile tech a fost postată o randare, cum ar arăta telefonul pe baza zvonurilor vehiculate până acum.

Lângă această imagine au sosit și câteva specificații hardware, dar nu trebuiesc luate ca atare. S-ar putea să fie doar o intoxicare de presă și nimic oficial. Cert este că Motorola X Phone va sosi în 2013 și există numeroase așteptări în piață, smartphone-ul care să relanseze brandul american după ce a fost achiziționat de către Google.

Motorola X Phone ar dispune de un display de 4.7 inch cu rezoluție 1280×768 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core, baterie de 4000 mAh. Ar rula Android 4.2 Jelly Bean, rezistent la apă și zgârieturi, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3. Nu va dispune de un slot pentru microSD.

Motorola-X-Phone

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.