Smartphone

Samsung a anunțat Galaxy S4 în două variante la nivel de hardware: Exynos 5 Octa cu un CPU octo-core pe principiul 2 x CPU quad-core la 1.6 GHz și 1.2 GHz + PowerVR SGX544MP3, non-LTE. A doua variantă mizează pe un CPU Qualcomm Snapdragon 600 Krait 300 la 1.9 GHz + Adreno 320 GPU.

A doua variantă de SGS4 va fi importată în țările cu 4G / LTE, inclus în România. Circulă informația cum că 70% din producția inițială de SGS4 va miza pe hardware-ul furnizat de Qualcomm. Compania sud-coreeană nu ar avea o producție stabilă a Exynos 5 Octa și nici nu și-au reglat liniile de producție pentru cererea uriașă a lui S4. De-a lungul următoarelor luni s-ar putea ca Exynos 5 Octa să fie adus și pe alte piețe.

Toate aceste informații sunt vehiculate pe blogurile și site-urile de tech din dot com. Nu există date oficiale.

Mă așteptam din partea Samsung să lanseze S4 cu Exynos 5 Octa pe toate piețele, mai ales că ambițiile lor sunt mari de tot. Totuși, din review-urile publicate până acum se pare că S4 cu hardware Qualcomm ar fi cel mai performant smartphone din piață, dar nu la fel de frumos ca HTC One.

Sursa: Etnews.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.