Galaxy S20 Ultra 5G Telefoane Mobile

Lansarea seriei S21 / S30 de către Samsung este așteptată a fi realizată ceva mai devreme – ianuarie 2021, față de februarie cum era obișnuit. De aici și informațiile ce tot ajung sub formă de zvonuri, acum se discută intens despre Samsung GALAXY S21 Ultra.

Noul vârf de gamă ar dispune de:

  • încărcare a bateriei la 45W (față de 25W la GALAXY S20 Ultra, concurența se laudă din 2020 cu 66 / 65W);
  • senzor de 108 Megapixeli îmbunătățit;
  • fără senzor ToF 3D, autofocusul se va realiza prin tehnologia laser (cum se întâmplă la GALAXY Note20 Ultra);
  • ecran cu rată de refresh la 120Hz și pe rezoluția 1440p față de S21 / S21 Plus ce vor avea 120Hz la 1080p și 60Hz cu 1440p (exact cum se întâmplă și pe generația curentă);
  • marginile inferioară și superioară vor fi egale (înțeleg că la generația curentă, marginea de jos este ceva mai proeminentă).

Mai multe detalii în perioada următoare. Se vorbește pe la colțurile internetului că vânzările pentru seria Note20 sunt cumva sub așteptări și au redus producția. De aici și așteptările mari pe care compania sud-coreeană le va avea în viitoare generație premium.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.