Diverse

Nu ştiu dacă aţi observat pe site-ul oficial, însă de astăzi Altex are şi agenţie de turism. Aceasta se numeşte comercial Altex Travel şi acoperă cam toate atracţiile turistice importante din lume şi din ţară.

La secţiunea “Contractul cu turistul” se observă că agenţia de turism organizatoare este Karpaten Outgoing, cunoscută românilor drept Karpaten Turism. În acest context Altex România este un simplu intermediar, însă acest lucru nu înseamnă neapărat ceva rău (are puterea de a negocia preţuri mai bune).

Ce mi se pare interesant este că va exista un om dedicat în fiecare magazin Altex şi Media Galaxy din ţară. Acum nu ştiu dacă au luat un angajat existent şi l-au instruit cum să folosească site-ul altextravel.ro şi atât sau chiar există un om care doar asta face şi este capabil să îţi vină cu propuneri, cu alternative, cu ceva cunoştinţe în turism etc.

Cât de bune sunt ofertele chiar nu ştiu, rămâne să descoperiţi singurei.

Categorii: retail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.