Retelistica

Începând din luna august anumite abonamente ale Vodafone România vor fi scumpite cu 1 euro. Abonaţii afectaţi de această mărire de preţ au fost deja informaţi pe mai multe canale disponibile.

Din păcate nu ştim care abonamente vor avea creştere de preţ, însă cel mai probabil în perioada imediat următoare vor exista o serie de informaţii concrete pe subiect.

Mărirea de preţ a fost confirmată chiar de oficialii Vodafone România, aceştia declarând pentru profit.ro“la Vodafone avem o preocupare constantă de a furniza clienților noștri servicii de cea mai bună calitate, cu accent pus în permanență pe experiența oferită acestora. Această preocupare se traduce în investiții constante în performanța și capacitatea rețelei, dar și în noi tehnologii și într-o gamă extinsă de beneficii non-telco pentru utilizatori, prin programul de loialitate. Acțiunea de ajustare și aliniere a prețurilor vizează anumite tipuri de abonamente, însă, din motive ce țin de strategia comercială a companiei, acestea nu pot fi specificate. Vodafone România analizează permanent dorințele și nevoile utilizatorilor și realizează modificări ale portofoliului de servicii mobile care să răspundă cât mai bine acestor nevoi. Această acțiune nu vizează utilizatorii cartelelor preplătite.”

Vodafone a mai făcut o astfel de mărire de preţ în 2018, de aici ieşind o întreagă dispută cu ANPC: amendă de 70.000 lei în 2019 şi proces câştigat în 2020.