Smartphone

QuickMobile s-a încumetat să listeze și Amazon Fire Phone în portofoliul său. Spun că au avut curaj, în sensul că Fire Phone nu s-a bucurat de prea mare succes în țările din vestul Europei și SUA, acolo unde serviciile ce însoțesc smartphone-ul sunt active în proporție de 100%. 

Amazon Fire Phone – 999 lei la QuickMobile;

Ce specificații îl animă pe Amazon Fire Phone?

– display IPS de 4.7 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.2 GHz pe Krait 400, Adreno 330 GPU, 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, fără slot pentru microSD;

– Amazon Fire OS v3.6.5 bazat pe sistemul de operare Android;

– 4G / LTE, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, NFC, A-GPS și GLONASS;

– 13 Megapixeli, OIS, autofocus, LED flash, filmează la 1080p cu 30 fps și are stabilizare optică, cameră frontală de 2.1 Megapixeli / în partea frontală are un sistem complex cu 4 camere frontale, o chestie inutilă în viața de zi cu zi;

– baterie de 2400 mAh, 160 gr. și 8.9 mm.

Ovidiu Ioniță a scris un tutorial în care Amazon Fire Phone primește root. Mă gândesc cât de atractiv ar fi fost un astfel de smartphone cu Android în stadiu nativ și fără sistemul de operare modificat intensiv de către Amazon ce-și scoate profitul pe acest handset din serviciile adiacente și nu din device-ul propriu-zis.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.