Diverse

Nu sunt fan Amazon, nu ştiu dacă am făcut 2-3 comenzi de la ei, însă informaţia din acest articol mi se pare una cu adevărat importantă, una care va pune cu siguranţă o presiune în plus asupra retailerilor online din ţara noastră.

Se pare că de câteva zile (posibil sfârşit de august) Amazon Germania a activat serviciul de livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 49 de euro. Există totuşi şi o condiţie şi anume ca ceea ce cumpăraţi să fie vândut direct de Amazon sau de un seller ce are produsele în depozitul Amazon.

Am intrat şi eu pe amazon.de, iar pe primul banner cu care eşti întâmpinat scrie mare „Free Shipping to Romania on orders above 49 EUR”. Vă daţi seama că la orice achiziţie de peste 250 lei nu plătiţi transport pentru livrări din Germania ? Nice.

Acest avantaj important vine în completarea ofertei diversificate şi a preţurilor foarte bune. Prin intermediul Amazon puteţi comanda în România la preţuri oficiale şi produse Google, unele pe care în mod normal le găsiţi mai greu în ţară şi care, de cele mai multe ori, vin la costuri destul de umflate.

Cum vi se pare această veste ? Comandaţi produse de pe Amazon Germania ?

Sursa: revoblog.ro, via: nwradu.ro