Arhiva-Hardware

AMD a lansat cea mai puternică placă grafică din lume, modelul AMD Radeon HD 6990, ce oferă atât de multă performanţă brută încât a stabilit un nou record în 3DMark11 – 11.865 puncte.

Creată special pentru pasionaţii de jocuri, AMD Radeon HD 6990 dispune de cea de a doua generaţie de arhitectură compatibilă Microsoft DirectX 11, funcţii avansate de calitate a imaginii pentru cele mai extraordinare jocuri şi tehnologie inteligentă AMD PowerTune pentru viteze de ceas mai mari.

AMD Radeon HD 6990 oferă cea mai bună experienţă în jocuri HD, cu suport nativ pentru configuraţii de 5 monitoare, prin tehnologia AMD Eyefinity, şi configuraţii cu 6 monitoare prin intermediul conectorilor DisplayPort 1.2 disponibili pentru achiziţie în acest an. Plăcile grafice AMD Radeon HD 6990 beneficiază de un buton pentru selectarea unuia dintre cele două BIOS-uri incluse, permiţând entuziaştilor să deblocheze setările plăcii pentru şi mai multă performanţă grafică. Tehnologia AMD HD3D asigură o experienţă 3D stereoscopică de neegalat, în jocuri şi filme, mulţumită suportului HDMI 1.4a.

Plăcile grafice AMD Radeon HD 6990 sunt disponibile la vânzare în toate magazinele specializate, cu preţuri începând de la 2.600 lei, TVA inclus.

Sursa: Capital

Categorii: arhiva-hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.