Audio

Ampeq SoundPad 2 are specificațiile unei tablete, dar forma unei micuțe boxe cu 3W RMS pe partea de sunet. Este un media player mai special cu preț de 149 dolari. Nu este disponibil pe plan local.

Specificațiile lui Ampeq SoundPad 2: display de 7 inch cu rezoluție 1024×600 pixeli, procesor Rockchip RK2928 de tip single core, Mali-400 GPU, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB. Rulează Android 4.1 Jelly Bean.

Ampeq-SoundPad-3

Pe partea de conectivitate include Wi-Fi în standardele b/g/n, bluetooth, microUSB, HDMI, Airplay, DLNA. Dispune și de cameră frontală.

Autonomia se ridică la 7h în redare audio și 4h în cazul clipurilor video. Iese în evidență față de media playerele clasice cu Android și asta datorită boxei de 3W încorporată cât și display-ului tactil de 7 inch ce instant te duce cu gândul la o tabletă. Se poate face streaming video de pe gadgetul Ampeq către TV, poate fi utilizat pe post de speaker în cazul convorbirilor făcute de pe smartphone, prin Skype etc.

Ampeq-SoundPad-2

Sursa: Liliputing.com

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.