Hardware

Qualcomm se pregătește de CES 2014 din Las Vegas ( 7 – 10 ianuarie). Unul dintre punctele de atracție urmează a fi noul procesor Qualcomm Snapdragon 805 + acceleratorul grafic Adreno 420.

Telefoanele de top din prima parte a lui 2014 vor miza pe acest ansamblu de CPU și GPU. Câteva dintre funcțiile îndeplinite de procesorul Snapdragon 805 sunt prezentate în clipurile video:

1. Chroma Flash – combină o fotografie cu flash și una făcută fără flash pentru un rezultat mai bun, mai multe detalii în clip.

2. Action Shot – poți trasa o linie în interiorul aplicației camerei foto și când obiectul aflat în mișcare trece de demarcația respectivă se declanșează captura unei fotografii.

3. OptiZoom – urmărește un obiect și se oferă posibilitatea de a face zoom și când subiectul respectiv se află în mișcare.

HTC One+ se zvonește că ar integra Snapdragon 805 + Adreno 420. Mai sunt și alte telefoane anunțate cu procesorul Qualcomm, dar majoritatea vor debuta prin Asia.

Sursa: FoneArena.com

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.