Smartphone

Samsung Galaxy Nexus achiziționat la liber a primit 4.0.4 Ice Cream Sandwich în urmă cu ceva timp. Vodafone vinde un Galaxy Nexus adus special pentru rețeaua lor și a rămas la 4.0.2 ICS. Acum văd că este livrat 4.0.4 Ice Cream Sandwich via OTA pe telefoanele Galaxy Nexus din portofoliul Vodafone.

Update-ul are 40 MB și recomand să-l faceți via o rețea Wi-Fi. Durează foarte puțin să-l instaleze. S-a restartat cum face în mod uzual și deja rula 4.0.4 fără nicio problemă. Toate aplicațiile preinstalate s-au păstrat fără să fi făcut un backup înainte.

Mi se pare a se mișca ceva mai sprinten prin meniu, nu a sosit nicio schimbare majoră. Așteptăm 4.1 Jelly Bean, dar poate că distanța nu va fi prea mare la Vodafone față de mijlocul lui iulie 2012 când debutează pe telefoanele Galaxy Nexus și Nexus S, cumpărate la liber și fără un abonament de la un operator de telefonie.

Am făcut și niște teste de benchmark ca să văd dacă este vreo diferență și rezultatele au ieșit similare, nu este o diferență majoră din acest punct de vedere. Oscilează în limita normală a testelor de benchmark care niciodată nu ies identice.

Samsung Galaxy Nexus poate fi achiziționat cu 1.699 lei.