Android

A fost anunțat Android 4.0.4 pe Samsung Galaxy Nexus și Samsung Nexus S. Este o veste bună și sunt curios dacă update-ul va sosi și în țara noastră. Am un Samsung Galaxy Nexus și va fi interesant de văzut care sunt noutățile aduse de 4.0.4. 

Procesul de upgrade a început de astăzi, dar pentru a ajunge în întreaga lume va dura câteva săptămâni. Presupun că în funcție de zonă, țară, operator, etc. Păcat că în universul Android lucrurile nu se mișcă la fel de repede ca la Apple. Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich aduce peste 100 de noutăți: interfață mai fluentă, cameră foto și video cu o calitate mai bună a fotografiilor și clipurilor, stabilitate crescută.

Vă țin la curent dacă ajunge și în țara noastră pe Galaxy Nexus.

Sursa

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.