Smartphone

Motorola Mobility și Cosmote România au anunțat disponibilitatea smartphone-ului Motorola Motoluxe în oferta operatorului român. Vorbim de un smartphone Android cu un preț redus. A fost anunțat în luna februarie 2012 și debutul pe piața locală se face destul de repede având în vedere că Motorola, în general, lansează unele telefoane mai târziu și la noi. 

Datele tehnice pentru Motorola Motoluxe:

– ecran TFT capacitiv de 4 inch cu rezoluție 480×854 pixeli;

– procesor single core Qualcomm tactat la 800 MHz, Adreno 200 GPU, 512 MB RAM, 1 GB ROM, microSD de până la 32 GB;

– Android 2.3.7 Gingerbread;

– 3G cu viteze de download de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot, DLNA, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;

– cameră foto de 8 Megapixeli, auto-focus, LED flash, geo-tagging, cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 1.400 mAh, 123 gr. și 9.9 mm grosime.

Hardware-ul este ok pentru un telefon ce se dorește a lupta în zona low-cost. Sunt curios să-l văd la lucru. Ce-l scoate în față vis-a-vis de alte telefoane ieftine este ecranul mai mare de 4 inch cu o rezoluție rezonabilă, dar este TFT capacitiv și nu va oferi cine știe ce calitate.

Cosmote comercializează Motorola Motoluxe pentru 999 lei fără semnarea unui contract. Lista de prețuri este mai jos:

 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.