Android

Google a pornit un nou upgrade minor pentru telefoanele și tabletele din seria Nexus. Au apărut informații din mai multe surse că Android 4.2.2 Jelly Bean este disponibil pentru câteva dintre device-urile cuprinse în seria Nexus: Samsung Galaxy Nexus în varianta GSM, tabletele Google Nexus 7 realizată împreună cu ASUS și Samsung Nexus 10.

Nu sunt noutăți majore aduse de acest upgrade care de ceva timp era disponibil pe LG Nexus 4. Android 4.2.2 integrează un spor de performanță și stabilitate, rezolvă problema cu streamingul via bluetooth pe unele device-uri.

Update-ul se face via OTA și are o lansare treptată așa că în următoarele zile s-ar putea să fie disponibil și pe telefonul sau tableta voastră.

Sursa: AndroidPolice.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.