Arhiva-Alte telefoane mobile

Nokia a mai lansat un telefon din seria Asha, se numește Nokia Asha 310 și reprezintă un fel de versiune dual-sim a lui Nokia Asha 309.

Să trecem în revistă care-i sunt specificațiile tehnice:

– display de 3 inch cu rezoluție 240×400 pixeli, rezistent la zgârieturi;

– 64 MB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB, un microSD de 2 sau 4 GB este inclus în pachet;

– EDGE, Wi-Fi b/g, dual-sim, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm;

– senzor foto de 2 Megapixeli;

– baterie de 1110 mAh, 103 gr. și 13 mm grosime.

Va costa 102 dolari și va debuta din primul trimestru al lui 2013 în Asia, India, Orientul Mijlociu, Africa și Brazilia. S-ar putea să-l vedem și pe plan local fiind un telefon gândit pentru piețele emergente.

Are preinstalate o serie de aplicații:

– Nokia Xpress Browser ce promite o comprimare a traficului de date cu până la 90%;

– aplicații pentru Facebook și Twitter, pe partea de socializare;

– eBuddy pentru notificări și convorbiri cu prieteni;

– Nokia Maps;

Sunt peste 125.000 de aplicații în Nokia Store.

Declarațiile oficiale:

Nokia Asha 310 vine să consolideze portofoliul Nokia de terminale Asha. Gama Nokia Asha include acum 15 modele care reuşesc să aducă funcţionalităţi specifice terminalelor smartphone, precum Wi-Fi, redare video, reţele sociale, navigare mobilă rapidă, aplicaţii şi jocuri, la preţuri competitive,” a declarat Neil Shah, Senior Analyst, Strategy Analytics.

Nokia Asha 310 este primul smartphone produs de Nokia care oferă atât Dual SIM cu Easy Swap cât şi Wi-Fi într-un singur dispozitiv. Acesta oferă consumatorilor ceea ce este mai bun din ambele lumi şi le permite să separe munca de divertisment şi să comunice cu prieteni din alte reţele mobile mai avantajos,” a declarat Timo Toikkanen, Executive Vice President, Mobile Phones, Nokia. “Adăugarea suportului pentru Wi-Fi oferă utilizatorilor libertatea de a se bucura de mai mult conţinut online, comparativ cu alte dispozitive concurente din acelaşi segment de preţ.”

Sursa: Conversations.Nokia.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.