Software

Veste bună pentru cei care au achiziționat unul dintre smartphone-urile Sony: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR sau tableta Xperia Tablet Z. A început a fi oferit Android 4.4 KitKat sub formă de update.

În România cred că Sony Xperia Z este cel mai popular din lista de modele amintită. Am înțeles că procesul de update via OTA / Over-the-Air se face în mod gradual și ar trebui ca în zilele următoare să fie disponibil și pentru telefoanele localizate pe meleagurile autohtone.

Ce aduce Android 4.4 KitKat pe telefoanele Sony Xperia Z, ZL, ZR și pe tableta Xperia Tablet Z?

– interfață grafică mai rapidă, un plus la capitolul optimizare;

– animații în stilul PS4 pentru wallpaper-urile live, ecranul de blocare / deblocare și animațiile de pe ecranul de start;

– zona de notificări customizabilă, status bar-ul modificat la nivel de UI, Quick Settings integrat;

– update-uri pentru mail, smart social camera și modul STAMINA pentru bateria device-urilor;

– aplicațiile Sony Media primesc un udpate major: WALKMAN, Album și Filme, integrare în cloud cu Sony Entertainment Network, viteze mai bune în download;

– teme Xperia și pachete disponibile pentru UI prin Sony Select.

Sursa: SonyMobile.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.