Android 5.0.2 Lollipop pentru Samsung Galaxy S5 SM-G901F Software

În urmă cu două zile am primit un pont de la un cititor Gadget.ro, Andrei Cristian, căruia îi mulțumim, cum că cei de la Sammobile ar fi făcut publice câteva versiuni de Android 5.0.2 Lollipop pentru Samsung Galaxy S5 SM-G901F. Acesta este modelul Plus sau LTE-A, cu chipset Snapdragon 805 de la Qualcomm.

Buildul poartă numărul G901FXXU1BOC4, folosește ca bază Android 5.0.2 Lollipop și la momentul redactării acestui articol este disponibil în doar 3 variante. Două variante sunt pentru Vodafone Grecia și pentru EE UK, iar a 3-a este varianta pentru țările nordice, variantă ce nu este creată pentru un anumit operator de telefonie mobilă.

Android 5.0.2 Lollipop pentru Samsung Galaxy S5 SM-G901F

Versiunea din urmă, pentru țările nordice, este varianta pe care ți-o recomand să o instalezi. Aceasta ar trebui să includă mai puține aplicații de tip bloatware și nu este branduit pentru o anumită rețea. Poți descărca aceasta versiune făcând click aici. Restul versiunilor le poți găsi aici. Pentru instalare va trebui să urmezi pașii descriși în detaliu aici.

Deși este posibil să poți instala acest firmware peste orice KitKat și să păstrezi setările, îți recomand ca după instalarea lui să faci un factory reset. De multe ori, trecerea de la KitKat la Lollipop cu păstrarea setărilor poate genera lag.

Dacă ai nevoie de acces ROOT, îl poți obține folosind CF-Auto-Root (link) și tutorialul de aici.