Smartphone

Cei care ne urmăresc zilnic au observat că în ultima perioadă am tot promovat diverse smartphone-uri chinezeşti care atrag la prima vedere prin preţ. Aceste articole nu au fost făcute în mod aleatoriu, ci am dorit să promovăm câteva din device-urile pe care le vom comercializa în perioada următoare.

Înainte de a vă prezenta toate detaliile oficiale, vrem să vă explicăm de ce am luat această decizie. În aceşti ani de când activăm pe această nişă IT&C ne-am creat relaţii foarte bune atât cu producători si retaileri interni, dar mai ales cu producători din Asia (China în special). Deoarece aceştia doresc să se extindă şi în Europa, iar noi am observat că această nişă nu este dezvoltată la potenţial maxim în România, am decis că ne putem îmbogăţi prin vânzarea de terminale chinezeşti. Această îmbogăţire va veni atât din vânzarea device-urilor la suprapreţ, cât şi din fentarea taxelor vamale sau a TVA-ului.

Sperăm ca această afacere să prindă bine, mai ales că vom promova aceste produse şi pe blog, iar review-urile vor fi 100% pozitive (până la urmă v-am câştigat încrederea în aceşti ani). Singurul dezavantaj pentru client va fi lipsa garanţiei, pe care noi nu o vom oferi (la cum funcţionează garanţia în România, nici nu veţi simţi absenţa acesteia). Prin intermediul nostru veţi putea achiziţiona telefoane originale, nu vom aduce clone sau copii ale unor producători consacraţi.

Trecând peste această scurtă prezentare, vă spunem în premieră că noul site se va numi pocnitori.ro. Iată cele mai importante 3 categorii ale viitorului site:

1. Pocnitori cu 1 foc

În cadrul acestei categorii vom încadra smartphone-uri de maxim 100 de dolari (în China). Preţul acestor device-uri va porni pe pocnitori.ro de la 200 euro.

pocnitoare

2. Pocnitori cu 3 focuri

În cadrul acestei categorii vom încadra smartphone-uri de maxim 300 de dolari (în China). Preţul acestor device-uri va porni pe pocnitori.ro de la 400 euro.

pocnitoare3

3. Pocnitori cu 5 focuri

În cadrul acestei categorii vom încadra smartphone-urile de peste 300 de dolari (în China). Preţul acestor device-uri va porni pe pocnitori.ro de la 600 euro.

pocnitoare 5

Vom importa mărci cunoscute precum 謝謝, 我希望你喜歡笑話, 節日快樂 şi multe altele. În speranţa că v-am atras atenţia, vă aşteptăm începând cu data de 31 aprilie 2015 pe site-ul nostru pocnitori.ro pentru cele mai nonconformiste cumpărături.

Echipa Gadget.ro !