Smartphone

Alex Zaharia ne-a trimis un pont legat de faptul că LG G4c a început a primi update software spre Android 6.0 Marshmallow de la Android 5.0.2 Lollipop. 

Update-ul are 717 MB în varianta OTA / over-the-air sau 1.1 GB prin software-ul LG Bridge. Alex ne-a oferit și câteva screenshots. După cum specifică și el, nu sunt modificări de amploare la nivel de interfață grafică.

Android 6.0 Marshmallowe pe LG G4c;

LG G4c îl găsiți la eMAG, costă 1199 lei. Folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 410 + 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB, display de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, A-GPS și GLONASS, NFC, cameră de 8 Megapixeli cu autofocus și LED flash, cameră frontală de 5 Megapixeli, baterie de 2540 mAh.

Observați că LG aduce 6.0 Marshmallow și în categoria mid-range. Personal, cred că LG G4c nu ar trebui să coste dincolo de pragul a 8 – 900 lei, raportat la specificațiile sale hardware.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.