Software

Când spun toată lumea mă refer la cei ce folosesc un telefon cu Android. Google are o peluză în faza sediului său, un spațiu în care sunt prezentate mascotele diferitelor versiuni ale sistemului său de operare. 

Mai zilele trecute au avut un mic teaser:

Și în cele din urmă a apărut imaginea cu noua mascotă:

Android-Marshmallow

Primele telefoane ce vor trece pe Android 5.2 6.0 Marshmallow sunt încadrate în linia Nexus (Nexus 5 2013, Nexus 6, viitoarele Nexus 5 și Nexus 6 în edițiile pe anul curent, alte tablete din linia Nexus, terminalele în ediție Google Play etc).

Sunt sigur că orice posesor de telefon Android își va dori update la 5.2 6.0 Marshmallow, dar multe terminale nu vor face cunoștină cu această iterație Android, în cel mai bun caz vor fi luni bune de așteptare chiar și pentru smartphone-urile de top lansate în 2015.

Și uite cum fiecare user Android va aștepta ca bezeaua să aterizeze și pe device-ul din dotare.

Sursa: AlexRuiz

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.