Software

Un operator telecom din Canada afirmă că LG Nexus 5X și Huawei Nexus 6P urmează a trece pe Android 7.0 Nougat din 22 august, adică peste fix trei zile – luni. 

Este vorba de operatorul Telus ce are o listă cu update-urile software pe care smartphone-urile din portofoliul său urmează a le primi pe luna august. LG Nexus 5X și Nexus 6P sunt menționate, iar pe 22 august ar face pasul spre 7.0 Nougat.

Sunt mai multe informații care converg spre o ipoteză de lucru reală.

  1. Huawei Mate 9 și LG V20 ar veni cu Android 7.0 Nougat – ambele telefoane debutează la început de septembrie;
  2. Android 7.0 Nougat în stadiul Developer Preview a fost oferit din urmă cu 5 – 6 săptămâni, iar dezvoltatori de aplicații ar trebui să fie pregătiți;
  3. LG a pornit un program de test pentru 7.0 Nougat în stadiul early developer pentru LG G5.

S-ar putea să avem primul an în care noile Nexus-uri nu debutează concomitent cu noua iterație software. Cine știe, s-ar putea să avem o lansare mai rapidă a celor două terminale – undeva în septembrie.

Sunt puțin sceptic în ce privește anunțul Telus, dar peste fix 3 zile aflăm dacă a fost real sau un simplu hoax.

Sursa: 9to5google.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.