Android

Poate ca nu se vor trimite niciodata scrisori continand un elegant “multumesc” dar Apple ar putea fi recunoscator celor care produc tabele care folosesc sistemul de operare Android.

De ce? Atat in Statele Unite cat si in Europa, Apple se afla sub ochii atenti ai autoritatilor in ceea ce priveste noua politica de abonare la continitul distribuit pentru iPad, iPhone si iPod touch. Aceasta politica nu este tocmai conforma cu regulile privind concurenta.

Aceste probleme se vor putea rezolva cand pe piata vor aparea o serie de tablete care folosesc Android. Astfel, consumtorii vor avea de unde alege. Comisarul European Andris Piebalgs spunea, chiar inainte ca Apple sa schimbe aceste reguli, ca “…aplicatii pentru platformele alternative exista , iar cateva companii au scos deja pe piata sau vor scoate pe piata terminale similare cu iPad-ul”.

O data cu aparitia noilor terminale apare si posibilitatea de a folosi alte sisteme de abonare la continutul distribuit, astfel generand competitivitate pe piata. Toata lumea va fi fericita…asta pana cand vor autoritatile vor afla despre “Readability”, un serviciu web platit care a fost respins din App Store pentru ca nu oferea posibilitatea de dezabonare.

Sursa: TUAW – The Unofficial Apple Weblog

Copyright poza