Android

Recent, Samsung şi Google au ieşit împreună pe piaţa din Hong Kong cu smartphone-ul Galaxy Nexus, care rulează cel mai recent sistem de operare Android, Ice Cream Sandwich. Se pare că pe pieţele din Statele Unite, Europa şi Asia acest produs nou va fi livrat începând cu luna noiembrie.

Până atunci, haideţi să vedem puţin cu ce se mănâncă această nouă jucărie şi ce poate ea face. Are un display de 4,65 inch şi LTE, procesor dual-core 1,2 GHz, rulează una dintre cele mai rapide reţele 4G din lume, are un font nou, optimizat pentru HD, butoane software, tastatură îmbunătăţită şi are un sistem nou de deblocare  – facial recognition – în care nu mai foloseşti un cod tradiţional de deblocare ci foloseşti faţa. Am înţeles că cea mai interesantă caracteristică a gadget-ului este camera foto.Este nouă şi îmbunătăţită cu autofocus, face fotografii la luminozitate scăzută şi poate pune împreună imagini pentru a forma panoramă fără a le suda între ele plus alte opţiuni de editare instant. Oferă, de asemenea, o analiză foarte detailată a folosirii datelor, şi merge până acolo încât spune şi ce aplicaţie câţi bytes consumă. În ceea ce primesc aplicaţile, smartphone-ul stă foarte bine: Android Beam facilitează schimbul de informaţii între telefoane, trebuie doar să interconectezi telefonul tău cu un alt utilizator Android pentru a transfera video-uri, muzică, hărţi sau alte informaţii; calendarele Gmail şi Google au un nou look şi sunt integrate în noul sistem de operare iar aplicaţia People aduce un suflu inovator listei de contacte, făcând conexiune între indivizi şi profilele lor de pe reţelele sociale. Puteţi vizualiza, totodată, mulitask ultimele aplicaţii iar dezvoltatorii pot descărca SDK.

Mai jos, găsiţi un video unde sunt demostrate toate cele de mai sus. Enjoy!

Sursa: Mashable

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.