Jocuri si Aplicatii

L-am jucat pe Android și Symbian, iar acum face trecerea pe Windows Phone 7. Cei ce posedă un astfel de smartphone cu sistem de operare mobil de la Microsoft mai au de așteptat până pe 25 mai 2011. Nu se știe care dintre versiuni va fi integrată inițial în Windows Phone 7 Marketplace, bănuiesc că cea devenită clasică și ulterior turma de variante.

Angry Birds a devenit un hit al jocurilor pe telefonul mobil făcând trecerea și pe calculator. În iOS au ales să se plătească un preț pentru aplicația și pe Android au ales monetizarea prin reclame, în Symbian este o sumă simbolică de 6 lei. Să vedem cum vor alege să vândă Angry Birds pe WP7, probabil va fi free la început.

sursa

Categorii: jocuri-aplicatii

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.