Accesorii inteligente

Suntem într-o perioadă în care viteza de încărcare face diferenţa, iar acest lucru îl vedem zilnic la telefonul din dotare. Cele mai rapide variante îţi permit ca în pauza de cafea de 10 minute să încarci până la 50 – 60% din baterie.

Producătorii de baterii externe încearcă să ţină pasul cu tendinţele şi lansează modele din ce în ce mai îndrăzneţe. Un astfel de exemplu este Anker PowerCore 24K, un acumulator extern cu o capacitate de 24.000 mAh şi încărcare rapidă la 140W.

Pe acest accesoriu Anker a introdus noua arhitectură Power Delivery 3.1, una ce aduce un plus de viteză de 40W comparativ cu generaţia anterioară. Bateria are două porturi USB-C care pot încărca simultan la 140W fiecare şi un port USB-A care poate încărca la un maxim de 18W.

Anker PowerCore 24K este echipat şi cu un mic display ce afişează o serie limitată de informaţii (procentul bateriei, cât durează până se încarcă, viteza de încărcare etc.). Acest acumulator este compatibil cu peste 1000 de device-uri şi poate încărca inclusiv un laptop.

Anker PowerCore 24K este disponibil la comandă la un preţ de 149.99 dolari.

Sursa: anker.com