Monitoare

AGON by AOC a lansat în ţara noastră un nou monitor de gaming, unul destul de accesibil la nivel de preţ. Acesta se numeşte AOC GAMING Q27G4X şi vine cu o diagonală de 27 inci (68 cm) completată de o rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli).

AOC GAMING Q27G4X este o soluţie excelentă pentru jocuri, datorită  panoului său Fast IPS cu diagonala de 27 inci care combină o acuratețe ridicată a culorilor, o rată de reîmprospătare de 180 Hz și timpi de răspuns scăzuți de până la 1 ms GtG. Datorită adâncimii de culoare de 10 biți, monitorul are plajă cromatică largă și poate reproduce până la 1.07 miliarde de culori. Cu certificare VESA DisplayHDR 400, AOC GAMING Q27G4X aduce la viață conținutul HDR10, îmbunătățind luminozitatea și culorile pentru o experiență captivantă atât când vine vorba de jocuri, cât și de conținut video. Datorită densității pixelilor de 109 ppi, monitorul oferă un text mai clar, asigurând o experiență de utilizare captivantă.

AOC GAMING Q27G4X adoptă la rândul său un design care amintește de un avion de luptă, cu linii distincte și forme triunghiulare pentru un impact vizual remarcabil. Baza suportului este mai compactă în comparație cu modelele anterioare, ocupând mai puțin spațiu pe birou și oferind jucătorilor mai multă libertate de mișcare pentru mouse. Fără accente de culori stridente, acest monitor se integrează armonios în diverse configurații de gaming.

Ascultând de feedback-ul primit din partea utilizatorilor, AGON by AOC a regândit meniul OSD pentru a permite personalizarea experienței de vizionare într-un mod mai ușor și mai intuitiv. Suita de aplicații AOC G-Menu este perfect compatibilă cu acest monitor și poate fi folosită pentru a gestiona setările ecranului, precum și ale altor periferice de gaming AGON by AOC. O altă caracteristică îmbunătățită este reticulul inteligent, capabil să-și ajusteze culoarea în funcție de fundal. Acest aspect permite jucătorilor să identifice și să țintească inamicii, chiar și în jocurile care nu dispun de o țintă integrată, oferind astfel un avantaj competitiv remarcabil.

Suportul ergonomic oferă ajustări cuprinzătoare – înălțime, pivotare, înclinare și rotație- asigurând confortul necesar pentru gaming, muncă sau studiere. Tehnologia Flicker-Free și modul LowBlue garantează confortul ochilor chiar și pe durata sesiunilor prelungite. Monitorul suportă montarea VESA și datorită designului său fără margini pe trei laturi este ideal pentru configurații cu mai multe monitoare. Pentru o experiență de gaming completă, noul model dispune de difuzoare integrate și de ieșire pentru căști.

AOC GAMING Q27G4X va fi disponibil începând cu sfârșitul lunii februarie la prețul recomandat de 1340 lei.