Apple

Cu doar o săptămână înainte de așa-zisul sfârșit al lumii, Apple a făcut disponibilă mult-așteptata aplicație pentru hărți – Google Maps. Această aplicație a fost disponibilă pentru dispozitivele iOS până în această toamnă, când odată cu lansarea noului iPhone 5, aplicația a fost înlocuită cu propriul sistem de hărți al Apple. Din păcate, soluția Maps a Apple a fost una ce a dezamăgit puternic utilizatorii, ceea ce a dus la o scuză oficială din partea directorului general, Tim Cook.

Înainte de Crăciun și Revelion, utilizatorii de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (a treia, a patra, a cincea generație) și de iPad pot descărca aplicația gratuit de aici. Totodată, Google Maps este disponibilă în 26 de limbi, printre care este inclusă și limba română.

Primele review-uri ale aplicației sunt foarte pozitive, așa cum ne și așteptam, atât utilizatorii cât și criticii susținând că are o interfață simplă și frumoasă, oferă informații corecte și detaliate și este radical mai bună decât aplicația pentru hărți Apple.

Vedeți clipul de mai jos pentru un scurt demo al acestei aplicații:

Categorii: apple
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.