Android

Voi prezenta un joculeţ foarte interesant, Ceramic Destroyer. Acest joculeţ este realizat de RUNNERGAMES, companie ce mai are în portofoliu jocuri foarte cunoscute precum Bubble Shoot, Skater Boy, Yoo Ninja! sau Pumpkins vs Monsters.

Pe cât de simplu pare la prima vedere, pe atât de „addictive” devine din momentul în care îţi intră în sânge. Tot ce trebuie să faci este să spargi anumite forme ceramice pentru a trece la următorul nivel. Din păcate jocul nu are o poveste în spate, practic continuitatea jocului este una liniară. Pentru a trece la nivelul următor trebuie să spargi cel puţin 90% din forma ceramică. Totuşi, de multe ori acest lucru nu este suficient. Pe fiecare Stage (sunt 8 în total) sunt câte 20 de nivele. După ce termini toate cele 20 de nivele, ai nevoie de un anumit număr de stele pentru a trece în etapa următore. Stele se primesc astfel:

-pentru distrugerea formei ceramice între 90-94% primeşti 1 stea

-pentru distrugerea formei ceramice între 95-99% primeşti 2 stele

-pentru distrugerea formei ceramice 100% primeşti 3 stele

Primele 20 de nivele (Stage 1) sunt un fel de tutorial în care înveţi cum să utilizezi fiecare tip de bombă. Bombele sunt de 4 feluri:

bomba verde – reprezintă bomba clasică, care la atingerea formei ceramice explodează instantaneu

bomba albastră – are aceeaşi proprietate ca şi bomba verde, doar că apăsând pe ecran înainte de a atinge forma ceramică, aceasta se poate împărţi în 3 bombiţe ce pot relaţiona între ele. ATENŢIE: cele 3 bombiţe nu explodează singure, ci va trebui să intre în contact cu o explozie realizată de o altă bombă

-bomba portocalie – este preferata mea. Aceasta este practic formată din 4 bombe mai mici. Ce este foarte interesant la această bombă, este faptul că trece peste forma ceramică şi poate lăsa în urmă bombiţele din care este formată astfel încât să creeze o explozie în lanţ

-bomba roz – este o bombă cu explozie clasică, aceasta având avantajul că trece peste forma ceramică şi îi poate fi controlată direcţia de utilizator atingând ecranul în zona în care doreşte să ajungă

La capitolul grafică, jocul nu este deosebit. Meniul este foarte simplu, având doar 2 opţiuni: Play şi More. Apăsând Play intri deja în lumea Ceramic Destroyer, iar  More te trimite la celelalte jocuri ale companiei RUNNERGAMES. Sunetul este plăcut la început, oferindu-ţi o stare de mister, dar din păcate acesta rămâne acelaşi pe tot parcursul jocului. La un moment dat te saturi şi îl opreşti. În schimb, exploziile din joc sunt pur şi simplu fascinante, mai ales cele în lanţ.

Ceramic Destroyer este disponibil momentan doar în Google Play, dar producătorii au promis că în curând îl vom regăsi şi în AppStore. Pentru a-l juca, aveţi nevoie de cel puţin Android 2.1 şi un procesor de 600 MHz. Jocul este GRATUIT în Google Play şi are un Average Rating de 4,7 din 5.

Vă invit să încercaţi acest joc deoarece vă asigur că merită. În final nu pot să vă spun decât: HAVE FUN !