Accesorii inteligente

Apple are idei, multe, unele ajung produse comerciale, altele „se nasc speranţă şi mor talent.” O nouă propunere a fost brevetată de mărul muşcat, una despre care nu ştim dacă va ajunge vreodată disponibilă la vânzare, dar care la prima vedere arată interesant.

Compania americană a brevetat o cutie AirPods cu display încorporat şi funcţii media. În teorie utilizatorii pot interacţiona cu ecranul touchscreen pentru a folosi Apple Music, având astfel acces facil la întreg conţinutul de muzică fără a mai avea contact direct cu iPhone-ul.

Mă gândesc că Apple ar putea integra chiar şi un spaţiu de stocare, unul care să permită descărcarea de melodii offline direct în cutia AirPods (de exemplu cei care fac jogging, n-ar mai trebui să care cu ei şi telefonul, ar lua doar căştile şi cutia de încărcare).

Sigur că acest produs este unul complementar, unul care ar putea să facă exact ce face un Apple Watch în prezent. Deci şi-ar avea rostul ? Nu ştim încă, poate Apple va implementa noi funcţii ce nu există în prezent.

Pentru moment avem doar un brevet interesant, aşa că nu ne rămâne decât să aşteptăm.

Sursa: 9to5mac.com

Categorii: apple
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.