Software

Apple a depășit pragul a 1 milion de aplicații în App Store, 475.000 optimizate pentru iPad. Magazinul lor de aplicații se laudă și cu peste 60 de miliarde de downloads, 13 miliarde dolari încasați de către dezvoltatori de aplicații.

Erau 900.000 de aplicații în timpul WWDC din iunie 2013, iar în mai atinseseră 50 de miliarde de descărcări. Așa începe fiecare eveniment Apple, ceva statistică care să releve puterea și succesul companiei americane cu sediul în Cupertino, California.

20 de milioane de utilizatori au încercat iTunes Radio, 1 miliard de melodii au fost redate până acum, 9 milioane de iPhone 5S și 5C s-au comercializat în primul weekend de la lansare.

Sursa: TheVerge.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.