Telefoane Mobile

Parcă în fiecare an am un deja-vu relaţionat cu lansarea noilor generaţii de iPhone. Povestea este aceeaşi de fiecare dată: noile iPhone-uri se lansează – utilizatorii critică lipsa de inovaţie şi preţurile – presa de specialitate critică lipsa de inovaţie şi preţurile – vânzările duduie.

Dacă vă aşteptaţi ca în 2019 să se schimb ceva, vă înşelaţi. Se pare că Apple a cerut furnizorilor să crească producţia pentru iPhone 11 şi 11 Pro cam cu 7-8 milioane unităţi, adică cu aproximativ 10% comparativ cu forecast-ul. “Vinovaţi” ar fi aceeaşi fani Apple care continuă să rămână fideli brandului şi produselor acestuia.

Şi totuşi nu toate merg bine. Cererea pentru iPhone 11 Pro Max este mai slabă decât estimările şi astfel în cazul acestui model Apple a cerut reducerea producţiei. Să fie vorba oare de o cerere puternică din partea publicului feminin ? Posibil una dintre explicaţii.

Dacă de multe ori aceste surse apar şi la comanda Apple tocmai pentru a mai spori vânzările, de data aceasta nu cred să fie o strategie de genul. Spun asta pentru că şi pe la noi e greu cu stocurile de iPhone 11 sau 11 Pro.

Sursa: reuters.com

Categorii: apple

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.