Audio

Producătorul de sisteme audio Beats Electronics (cunoscut pentru faptul că îl are ca fondator pe rapperul American Dr. Dre) a fost achiziţionat oficial de către Apple pentru “modica” sumă de 3 miliarde de dolari. Din această sumă, 2.6 miliarde de dolari vor fi achitaţi cash de cei de la Apple, în timp ce restul de 400 milioane de dolari vor fi investiţi în acţiunile Beats Electronics.

În comunicatul oficial emis astăzi, Apple a declarat că Beats Electronics va rămâne în continuare o firmă de sine stătătoare ce va realiza sisteme audio de înaltă calitate, dar în acelaşi timp vor apărea în portofoliul Apple multe produse audio ce vor integra mult cunoscuta calitate oferită de acest producător. Pentru început vom vedea o integrare rapidă a tehnologiei Beats Electronics în iTunes, urmând ca în viitorul apropiat să apară şi alte produse Apple & Beats.

Momentan tranzacţia nu a fost aprobată de autorităţile americane, acest lucru urmând a se realiza la sfârşitul lunii septembrie a acestui an.

Sursa: Escapistmagazine.com

Categorii: appleaudio

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.