Hardware

Cei ce sunt în așteptarea iMac-ului de generație nouă pot răsufla ușurați, debutează din 14 decembrie. Cei 4999 dolari pentru configurația de bază presupun că în Europa se transformă în 4999 euro, în cel mai bun caz. 

Care sunt specificațiile pentru iMac Pro-ul de 4999 dolari în SUA?

  • procesor Intel Xeon octa-core, 32 GB memorie RAM, 1 TB spațiu de stocare de tip SSD;
  • placă grafică AMD Radeon Vega Pro cu 8 GB memorie dedicată.

Configurațiile urcă până la procesoare Intel Xeon cu 18 nuclee, 128 GB memorie RAM, 4 TB SSD, placă AMD Radeon Vega cu 16 GB memorie dedicată (cea mai puternică configurație de iMac Pro debutează în 2018, nu din 14 decembrie).

Este cea mai puternică stație de lucru din oferta Apple și îl văd a fi conceput direct pentru mediul profesional, pentru companiile ce au nevoie de o mașinărie pentru editat materiale video la calitate 4K, chiar și mai sus de atât.

Mai multe detalii și în materialul lui Marques Brownlee:

Sursa: 9to5mac.com

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.