Notebook

Microsoft a adus Windows 10 pe arhitectura ARM, iar ASUS a lansat un laptop cu Qualcomm Snapdragon 835 și conectivitate 4G gigabit – ASUS NovaGo. 

ASUS NovaGo cântărește 1.36 kg, balamaua se rotește la 360 de grade și funcționează în modul notebook sau tabletă. Încorporează un display de 13.3 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, până la 8 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare.

Rulează Windows 10 S, dar până la 30 septembrie 2018 se poate face upgrade software spre Windows 10 Pro. Cei ce doresc să ruleze toate aplicațiile, nu doar pe cele din Windows Store, trebuie să facă trecerea spre Windows 10 Pro.

Autonomia lui ASUS NovaGo ar fi de…, 22 ore. Este o valoare excelentă, dacă se adeverește în utilizarea de zi cu zi. În modul sleep nu se oprește de tot și trece într-un stadiu similar cu cel al smartphone-urilor când au ecranul dezactivat, de aici și răspunsul prompt când începe a fi utilizat.

Prețurile pleacă de la 599 dolari pentru NovaGo cu 4 GB RAM și 64 GB stocare, urcă la 799 dolari pentru modelul cu 8 GB RAM și 256 GB stocare.

Sursa: Liliputing.com

Categorii: notebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.