Apple

Se pare că re-devine din ce în ce mai mult un trend chestia asta: a remake-ui gadget-urile cu “haur”, “hargint”, “hărpi” sau “dihamante”. Şi din moment ce apar lucruri în acest sens, se pare că oamenilor chiar le place.

But, com’on!!! Really??? MacBook Pro de aur cu diamante?

Se pare că da! O companie specializată în remake-uri extrem de scumpe a diferitelor gadget-uri a creat o asemenea variantă pentru acest laptop marca Apple. Prima variantă a remake-ului era doar din aur şi oamenii s-au gândit că este prea comun. De ce să nu facă ceva mai extravagant, mai roial – cum l-ar numi unii. Şi ce credeţi? Chiar l-au făcut. Ultima versiune este placată cu aur integral de 24 de carate iar sigla Giganticului este împânzită de diamante.

Noroc că încă nu au dat detalii foarte multe. Cine ştie, poate ajungeau în precomandă iPhone Ss. Oricum, deja există versiunile remake MacBook Pro de aur pentru versiunile de 11, 13 si 17 -inch, deci ne putem închipui foarte uşor  că noua versiune va fi disponibilă la cerinţa clientului.

Despre costuri, încă nimic dar, ţinând cont de faptul că un iPad făcut din aur de un designer englez costă 119 000 dolari, va fi o nimica toată. Probabil nimeni din România nu îşi va permite aşa ceva. De fapt, m-am răzgândit. Întotdeauna vor exista câte un B., al cărui nume nu îl dăm şi care va fi gata să îl cumpere, sau o altă vedetă “autohtonă” care va face orice să îl aibă. Şi când spun orice, mă refer la … orice.

Sursa: Mashable