Software

UPDATE: vrei sa primești GRATUIT această aplicație? Participă la concursul Gadget.ro + Skobbler!

Una din cele mai descărcate aplicații pentru navigație folosind GPS-ul din AppStore a ajuns acum și în România. Cu mai mult de 1.5 milioane de utilizatori în întreaga lume și cea mai folosită aplicație de navigație din Germania, Skobbler GPS Navigation este produs în România și vine la prețul de numai 0.79€ ! Citește articolul în continuare și vezi cum poți obține aplicația în mod gratuit.

Cu Skobbler ai posibilitatea să folosești navigația atât prin internet utilizând hărțile online gratuit, cât și și offline achiziționând la un preț mic hărți pentru diferite țări (România la 2,99 € ), sau un pachet cu toate țările la 9,99 €.

Aplicația folosește  OpenStreetMap (proiect open source) pentru redarea hărților și este cea mai detaliată hartă digitală din lume, în special zonele urbane. Unul dintre beneficiile folosirii acestor tip de hărți este faptul că pot fi îmbunătățite chiar de utilizatori (în cazul în care semnalați o problema, ea poate fi raportată, iar în cel mai scurt timp modificările sunt făcute).

Printre caracteristicile de bază ale aplicației se află navigația GPS ‘turn-by-turn’ de înaltă calitate, ghidare de viraj vizuală, folosirea hărților OpenStreetMap care sunt actualizate constant, control integrat pentru iPod în timpul navigării, mod zi-noapte pentru ecranul hărții, continuare automată a navigării după preluarea unui apel telefonic, navigație specializată pentru mersul pe jos, funcție ‘Du-mă acasă’, etc.


Dacă optezi pentru navigația online, asta nu înseamnă că pe toată durata navigației se va folosi conexiunea de date. Traseul se descarcă la început foarte rapid, după care se poate continua navigarea. Nu e nevoie să ocupi spațiul telefonului cu hărți pe care probabil nu le vei folosi niciodată.

În concluzie, Skobbler vine cu un produs de calitate dar ieftin, pentru buzunarele noastre și mai mult decât atât este dezvoltat chiar la noi în țară (la Cluj mai exact). Aplicația se găsește în AppStore la prețul de 0,79 € și funcționează pe iPhone și iPad 3G.

[nggallery id=179]