Apple Music gratuit timp de 3 luni cu multe televizoare LG Televizoare

Am încercat mai toate serviciile importante de streaming de muzică, mai exact Spotify, Tidal, ba chiar demult și Deezer, dar până la urmă am rămas la Apple Music. Motivul principal ține de calitatea audiției (compresie Lossless) și de formatul Dolby Atmos. Alegerea am făcut-o în special pentru că testez multe dispozitive audio și am nevoie de calitate cât mai înaltă, dar și pentru că atunci când am timp mă bucur de audiții alături de boxa Sonos Era 300, care redă extraordinar de bine melodiile cu suport Dolby Atmos, adică cele Spatial Audio de la Apple Music.

În plus, televizorul nostru principal din casă, care este în living (mai au copiii unul la ei în cameră) este un LG OLED65C21LA și astfel mi s-a părut că, într-o mare măsură, acestă știre este de mare interes. Pentru mine, cel puțin 😊.

Pentru cei care nu știu, începând de luna aceasta, Smart TV-urile LG, inclusiv modelele OLED și QNED cu Dolby Atmos, sunt primele televizoare care acceptă Spatial Audio cu Dolby Atmos de la Apple Music.

Pentru a sărbători cum se cuvine acest moment important, LG oferă trei luni de Apple Music gratuit pentru utilizatorii de televizoare smart de la LG din întreaga lume. Perioada gratuită de 3 luni este disponibilă în aplicația Apple Music a televizoarelor smart LG compatibile (modele din 2018 și mai recente) care rulează webOS 4.0 și versiuni ulterioare, precum și pentru modelele cu ecran lifestyle StanbyME, StanbyME Go și MyView Smart Monitor.

Promoția care oferă Apple Music gratuit timp de 3 luni a început în 137 de piețe pe 30 aprilie 2024 și se va încheia în toate piețele pe 29 aprilie 2025.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.