Hardware

Dacă lansările din 2019 nu au adus modificări majore, generaţia de iPhone-uri din 2020 se vrea a fi una deschizătoare de drumuri aşa cum obişnuieşte Apple să facă din doi în doi ani.

Una dintre cele mai noi informaţii venită din rândul colaboratorilor companiei americane susţine că iPhone-urile de anul viitor vor avea implementate o tehnologie de stabilizare a imaginii împrumutată de la aparatele foto pentru profesionişti. Tehnologia denumită Sensor Shift pune în mişcare întreg senzorul de imagine (nu doar obiectivul aşa cum se întâmplă în prezent cu OIS), permiţând astfel o stabilizare mai precisă.

Acest Senzor Shift nu aduce un plus mare la nivelul calităţii imaginii, însă reduce suprafaţa ocupată în interiorul smartphone-ului, cât şi costurile de implementare. Prin utilizarea acestei tehnologii, Apple ar putea avea stabilizare de imagine şi pe senzorii ultra-wide şi ar oferi o mai bună compatibilitate cu accesoriile externe dedicate camerelor foto pentru telefoane.

Este clar că generaţia 2020 de iPhone-uri trebuie să fie wow, aşteptările sunt la un nivel foarte ridicat, iar fanii Apple speră la noi tendinţe de la producătorul lor favorit.

Sursa: macrumors.com

Categorii: applehardware

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.