Smartphone

iPhone 6s și iPhone 6s Plus au fost lansate în 2015. Nu știam că în continuare au fost fabricate unități noi până în august 2019 când producția a fost oprită.

Apple a anunțat că repară gratuit unitățile de iPhone 6s și iPhone 6s Plus la care butonul de pornire nu mai funcționează.

Decizia este luată pentru modelele fabricate între octombrie 2018 și august 2019. Au și lansat o pagină de suport unde puteți verifica numărul de serie. Trebuie găsit un service autorizat de Apple. Este verificată starea terminalului și dacă este cazul să fie reparat fără cost suplimentar.

Dacă credeți că telefonul a avut această problemă și a trecut printr-o reparație, există posibilitatea de a accesa o rambursare a prețului plătit pe terminal. Este și o mențiune pe acolo legată de Spațiul Economic European din care face parte și România, faptul că reparația în cazul de față ar putea fi făcută în alte țări din zona respectivă. Probabil, telefonul este preluat și trimis la reparat într-un anumit orizont de timp.

Garanția iPhone 6s și 6s Plus nu este extinsă după reparație. Programul de mai sus este valabil la maxim 2 ani din momentul achiziției.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.