Tablete

Archos a intrat pe piața telefoanelor dual-sim cu Android, dar nu uită să-și updateze constant și gama de tablete. Cea mai nouă tabletă este Archos Arnova 97 G4.

Specificații tehnice pentru noua tabletă Archos:

– display de 9.7 inch cu rezoluție 1024×768 pixeli;

– procesor dual-core Rockchip RK3066 ARM Cortex-A9 la 1.6 GHz  și Mali-400 GPU de tip quad-core, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.1 Jelly Bean;

– Wi-Fi, microUSB, miniHDMI, jack de 3.5 mm;

– cameră de 2 Megapixeli pe spate și în partea frontală.

Prețul și disponibilitatea nu au fost precizate. Nu cred că va costa peste 200 / 250 euro. Avem o multitudine de tablete cu specificații similare și în țara noastră, doar că sunt brandurile locale: InfoTouch, Evolio, Allview.

Sursa: Liliputing.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.