Tablete

Mă documentam pentru articolul legat de telefoanele dual-sim Archos Titanium și am dat de Archos GamePad 2, a doua generație a primei tablete Android cu controale dedicate pentru partea de gaming.

Specificații pentru Archos GamePad G2:

– display IPS de 7 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

– procesor quad-core pe ARM Cortex-A9 la 1.6 GHz + Mali-400MP4 / de proveniență Rockchip, 2 GB RAM, 8 sau 16 GB și slot pentru microSD de până la 64 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi display, dual band pe 2.4 și 5 GHz, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm;

– cameră frontală;

– 400 gr., 9.9 mm grosime.

Prețul în SUA se ridică la 200 de dolari, 170 de lire sterline în Marea Britanie cu disponibilitatea de la sfârșit de octombrie. Nu am găsit detalii legate de capacitatea bateriei. Ar fi interesant de testat cum sunt jocurile Android pe GamePad 2, asta prin prisma controalelor fizice ce amintesc de gamepad-urile tradiționale.

Hardware-ul este suficient de puternic pentru aplicațiile și jocurile din Google Play. L-au accesorizat și cu 2 GB RAM. S-a făcut un compromis în ce privește greutatea: 400 gr. pentru o tabletă de 7 inch.

Sursa: Archos.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.