Apple

Cu siguranta majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri folosesc SoundHound sau Shazam pentru a afla cine canta o melodie recent auzita. Dar, totusi, ca sa puteti detine melodia trebuie sa o cumparati. Cum “acea epoca” a apus, acum puteti folosi OnlinePlayer Pro ca sa ascultati muzica online, de orice gen, fara sa platiti nimic!

Aveti posibilitatea sa ascultati muzica dintr-o larga baza de date, ce include sute de melodii, inclusiv hituri romanesti.

Asemeni aplicatiei iPod nativa iPhone, aveti si aici o bara de stare cu ajutorul careia puteti sa faceti un swipe pentru derularea mai rapida a aplicatiei, redare/pauza sau melodia precedenta/urmatoare in cazul unui playlist.

Melodiile de top vor fi listate printre primele si aveti posibilitatea de a le adauga mai usor intr-un playlist doar prin apasarea butonului “+” din dreapta melodiei.

Daca va place sa fiti in ton cu cele mai noi melodii, aveti o categorie numita “Top Charts” cu ajutorul careia veti avea posibilitatea de a vedea si in acelasi timp reda sau salva melodiile din cele mai renumite topuri cum ar fi: UK Top 40 sau World Singles Top!

Pentru a nu incarca playerul aplicatiei, setarile de volum le gasiti in Settings dar puteti sa folositi si butoanele de volum.

Nu sunteti nevoiti sa redati muzica cu aplicatia pornita, softul ofera posibilitatea redarii de muzica chiar si in background! Dupa cum observati in imagine, puteti selecta mai rapid melodiile sau sa puneti pauza daca nu mai doriti sa ascultati muzica in continuare.

OnlinePlayer Pro este dezvoltat de Daft Logic Studio si ofera compatibilitate doar pentru iPhone si iPod totul la un pret de doar 0,99$, practic cat ar costa, in medie, o melodie!

Le puteti avea pe toate la pretul…unei msingure elodii! Daca aveti o versiune de iOS ce porneste de la 3.2, sau mai noua, puteti rula fara probleme OnlinePlayer Pro.

Gadget.ro va propune un concurs in care puteti castiga 5 coduri de redeem gratuite pentru OnlinePlayer Pro!

Update: Castigatorii selectati de random.org sunt: costi ileana, Alex Opr, Sunny2012, ALEXANDER PALL si Ervin.

Alex Opr este rugat sa lase o adresa de email sau premiul va fi dat altui cititor.

Castigatorii vor fi contactati pe email-ul lasat cand au comentat.