Jocuri si Aplicatii

Da. Ați citit bine. Abia ce a fost portată o versiune a celebrului joc din iOS și Android, veche de vreo doi ani de zile. Dacă ai un iPhone / iPad te poți juca Ashpalt 7 Heat. Este așteptat să fie lansat și în Google Play de vreo lună de zile. În Google Play dai de Asphalt 6  + Ashpalt 7 la prețul de 3.7 lei, am dat de joc la o căutare făcută în urmă cu câteva minute.

 

Telefoanele cu Windows Phone au un hardware mai slab bazat pe procesoare Qualcomm la o frecvență cuprinsă între 800 și 1400 MHz, 512 MB RAM și Adreno 205 pe post de accelerator grafic.

Mai multe detalii despre joc în clip:

Sursa: WindowsMobileApps

 

Categorii: jocuri-aplicatii
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.